25 februari 2010

Je bent al

Je bent al een instrument waardoor heen de kosmos werkt. Je kunt nooit iets anders zijn dan dat instrument.
Het is onmogelijk om niet een perfect instrument te zijn waar het Goddelijke door heen gaat. 
Wat je hoogstens kunt doen is jezelf voor de gek houden, maar ook dat is een perfecte uitdrukking van de wil van de kosmos.

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke gedachte.
  Ik lees steeds meer rust en berusting in jouw woorden Roeland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doet me denken aan wat ik ooit eens las over een betekenis van het woord Uni-versum, één vers, één lied. :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt, het is vooral een kwestie van loslaten. Een belangrijk deel van het loslaten zijn allerlei spirituele visies die naar mijn beleving erg moraliserend en speculatief zijn.
  Ook en misschien wel juist in de spirituele wereld praat iedereen elkaar na zonder dat men vanuit het ZELF kijkt hoe het zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meelopen en niet zelf denkers heb je inderdaad overal, ik baseer mij vooral op eigen ervaringen & observaties in mijn leven en in de levens van degene rondom mij.

  Te weten dat deze wereld en al wat is een illusie is, is te weten dat we co-creators dat is geen geloven maar een erkennen van dat wat is.

  Je hoeft alleen maar je eigen gedachten, angsten, overtuigingen, twijfels en verlangens te observeren en je ziet dat deze weerspiegeld worden in het leven dat je voor jezelf hebt geformeerd. Zo simpel is het.

  En als je je oude conditioneren, patronen, overtuigingen & angsten kunt loslaten ben je klaar om iets anders te scheppen / formeren. Iets wat meer in overeenstemming met je diepste wensen is.

  Harte groet,
  Strijder

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Strijder: wie is "je"?

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie plaatst! Bedankt!
Reacties die te maken hebben met het onderwerp en een inhoudelijk goede bijdrage leveren aan een verder inzicht daarin worden op prijs gesteld en gepubliceerd.
Al het andere zal in het ongemanifesteerde Zijn blijven:)
Opmerkingen worden alleen geplaatst als er een naam onder staat, dat kan ook een nickname (schuilnaam) zijn. Die kan onder de boodschap geplaatst worden.